Vanavond in Het Sportlokaal: NSVV VR1 en FC Binnenmaas VR1

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

Vanavond staat de hele uitzending in het teken van de derby in het vrouwenvoetbal tussen FC Binnenmaas en NSVV. Een topper bovendien! De vrouwen van FC Binnenmaas voeren namelijk de ranglijst in de derde klasse aan met 22 punten, NSVV volgt op twee punten, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Coaches en speelsters van beide teams komen vanavond naar de studio om uitgebreid vooruit te blikken op deze kraker van komende zaterdag (15.00 uur) in Maasdam, en om te praten over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij hun clubs.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.