Erik Speijer verruilt ADO voor oude liefde: ‘Deze kans komt niet snel voorbij’

Aan de succesvolle samenwerking tussen Erik Speijer en ADO komt na dit seizoen een einde. De coach van de ’s-Gravendeelse korfbalploeg gaat in Ridderkerk aan de slag bij KCR, waar hij hoofdcoach wordt van het tweede team en assistent bij het eerste team. ,,Die kans komt niet snel weer voorbij”, legde hij maandag in Het Sportlokaal uit.

Sinds de komst van Speijer heeft ADO een bijzondere succesreeks neergezet, met onder meer twee promoties naar de tweede klasse en een kampioenschap met promotie naar de eerste klasse. Meerdere clubs toonden interesse in de coach, die afgelopen maandag in de uitzending vertelde waarom hij ADO alleen wilde verlaten voor KCR.

Luister hier het interview met Erik Speijer terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.