Asieldier van de Week

De oudste poes die momenteel in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht is Janneke. Met haar negen jaar is Janneke eigenlijk nog niet eens zó oud en kan ze haar toekomstige baas hopelijk nog vele jaren gezelschap houden. 
Voordat Janneke in De Dierenstee terechtkwam, woonde ze samen met een andere poes en een kater. Met de poes had Janneke nooit een goede band, maar nadat de kater overleed werd Janneke steeds feller richting de andere poes. Het was dus beter dat er voor haar een andere plek werd gezocht. Een plek waar Janneke het enige huisdier is. En hoewel Janneke richting andere katten heel fel kan zijn, is ze voor mensen heel erg lief. Ze vindt nieuwe situaties even spannend en kijkt dan de kat uit de boom, dus het is voor Janneke belangrijk dat ze bij haar toekomstige baas rustig mag wennen aan alle nieuwe indrukken. Als Janneke eenmaal aan je gewend is, is ze een heel lief en aanhankelijk huisgenootje. En voelt ze zich écht op haar gemak bij je, dan kruipt Janneke graag bij je op schoot. Ze is snel tevreden en heeft eigenlijk ook niet veel wensen behalve een tuin, want Janneke gaat graag naar buiten en houdt daar vakkundig alle andere katten weg uit haar territorium.
Janneke is een lieve huisgenoot voor iemand die een rustige en aanhankelijke poes zoekt. Wie denkt een fijne plek voor Janneke te hebben waar ze haar oude dag mag gaan doorbrengen, kan contact opnemen met de medewerkers van De Dierenstee.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.