Vanavond kerstuitzending Het Sportlokaal met Jeroen Rijsdijk en Geert Bakker

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

In een reeks eindejaarsinterviews komen elke maandagavond Hoeksche Waarders aan het woord die een bijzonder jaar achter de rug hebben, of die een mooi of inspirerend verhaal te vertellen hebben. In deze speciale kerstuitzending heten we vanavond Jeroen Rijsdijk en Geert Bakker welkom in de studio.

Terug naar de roots van Rijsdijk

De in Oud-Beijerland opgegroeide Rijsdijk zag dit jaar een droom uitkomen. De voormalig speler en trainer van SHO kreeg bij Sparta de kans als hoofdtrainer in de eredivisie. In de laatste uitzending van Het Sportlokaal van dit kalenderjaar gaan we samen met een oude bekende van hem, Geert Bakker, terug naar de roots van Rijsdijk in Oud-Beijerland. Ook bespreken we hoe hij als amateurtrainer de eredivisie bereikte. Bakker maakte Rijsdijk als ploeggenoot en als trainer mee op sportpark De Kikkershoek.

Beeld van de opname van de kerstuitzending van Het Sportlokaal, met Geert Bakker (links), Jeroen Rijsdijk, Kees Aardoom en Jasper van Everdingen.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.

.