Vanavond in Het Sportlokaal: Zoë van Gils, Eline Koster (en anderen)

Het Sportlokaal is dé sportieve aftrap van de week bij Radio Hoeksche Waard. Hét programma voor lokale sporten en sporters, met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

Met de feestdagen in aantocht starten we vanavond, maandag 11 december, met een reeks persoonlijke eindejaarsinterviews. Elke maandagavond gaan we luisteren naar Hoeksche Waarders die bijvoorbeeld een bijzonder jaar achter de rug hebben of een mooi of inspirerend verhaal te vertellen hebben.

En vanavond verwelkomen we onder anderen Zoë van Gils, een bijzonder talentvolle atleet uit Puttershoek die droomt van een mooie toekomst als topsporter en nu al indrukwekkende prestaties neerzet. En Eline Koster, een voetbalster die het profbestaan juist op jonge leeftijd al weer achter zich heeft gelaten en nu bij FC Binnenmaas speelt. Met hen kijken we terug, vooruit en naar het nu.

Extra uur

Net als maandag 18 december is vanavond is het eerste uur live en nemen we daarna een extra uur op. Deze extra opnames worden met de feestdagen (25 december en 1 januari) uitgezonden.

Vanavond komen in het tweede uur Sven Scholte, keeper van SSS en oprichter van een eigen keepersschool, en wielrenner Bart Hordijk van Metec-Solarwatt naar de studio. Met Scholte bespreken we onder meer hoe het is om van je hobby je werk te maken. En met Hordijk kijken we terug op het wielerjaar 2023 en naar zijn doelen voor 2024.

Zin om twee uur Sportlokaal bij te wonen? De deur staat open, dus kom gezellig bij ons aan de bar zitten. U vindt de studio op Schouteneinde 20-22 in Puttershoek.

Volgende week in Het Sportlokaal

Ook volgende week bent u van harte welkom. Dan hebben we weer een aantal mooie eindejaarsinterviews. En wel met twee voetbalsters van Feyenoord en AZ, namelijk Noëlle van der Sluijs en Manique de Vette. En naar de studio komt ook Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk, vergezeld door zijn oud-teamgenoten en oud-speler Geert Bakker.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.