Asieldier van de Week

Helaas is er al geruime tijd weinig animo voor de konijnen die in De Dierenstee op een nieuw thuis wachten. Opvangcentra door heel Nederland hebben veel konijnen beschikbaar voor adoptie, het aanbod is momenteel (veel) groter dan de vraag.
Daardoor wacht het merendeel van de konijnen in De Dierenstee al meer dan een half jaar op een nieuwe baas. De vijf jaar oude voedster Pippa is een van hen, zij woont al sinds november 2022 in de opvang. Er is in het afgelopen jaar al een paar keer geprobeerd om haar te koppelen, maar dat is tot nu toe nog niet succesvol geweest. Voor Pippa wordt dus nog steeds een plek gezocht waar ze een ruim (buiten-)verblijf tot haar beschikking heeft en waar ze gezelschap van een maatje krijgt. Daarnaast wachten er twee Rex-konijnen, Dunya en Daisy, op een nieuw thuis, helaas ook al meer dan een jaar. Deze dames worden alleen binnenshuis geplaatst en voor ieder van hen wordt een ram gezocht en een rustig thuis, want Dunya en Daisy zijn nog steeds wat schuw.
Naast de genoemde dames zoekt het lieve duo Pavel en Blue nog steeds een plek en wonen er nog een aantal leuke rammen in de opvang die graag willen verhuizen. Tot slot zijn daar de dames Kent, Leeds en Darby. Zij maakten deel uit van een nestje van zeven kleintjes dat in de zomer van 2022 in De Dierenstee geboren werd. Helaas wachten deze drie voedsters na anderhalf jaar nog steeds op een thuis.
Ben je dus op zoek naar een maatje voor jouw ram of voedster of zoek je een koppeltje van twee konijnen? Neem dan gerust contact op met De Dierenstee voor meer informatie of het plannen van een koppelvakantie.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.