Vanavond in Het Sportlokaal: Noëlle van der Sluijs, Ferdinand Cats, Jeroen Rijsdijk en Geert Bakker

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

In een reeks eindejaarsinterviews komen elke maandagavond Hoeksche Waarders aan het woord die een bijzonder jaar achter de rug hebben, of die een mooi of inspirerend verhaal te vertellen hebben. Vanavond gaan we in het eerste uur, dat live wordt uitgezonden, praten met eredivisievoetbalster Noëlle van der Sluijs (Feyenoord). Verder komt ook het trainersnieuws bij ZBVH aan bod.

Noëlle van der Sluijs

Het jaar 2023 kan voor Noëlle van der Sluijs bijna niet mooier. Na eerst al haar profdebuut in Feyenoord 1, stapelden voor haar de hoogtepunten elkaar in rap tempo op: basisdebuut, eerste doelpunt en uiteindelijk vast aansluiten bij de selectie. De Nieuw-Beijerlandse schuift vanavond in de studio aan voor een terugblik op haar bijzonder mooie jaar.

Ferdinand Cats

En ZBVH heeft een trainer gevonden om het seizoen mee af te maken. Na het ontslag van René Eyra namen Ferdinand Cats en Jil van Gameren tijdelijk de honneurs waar. Oude bekende Robin Borremans is bereid gevonden om na de winterstop het stokje over te nemen en te proberen de Zuid-Beijerlanders in de vierde klasse te houden. Cats, bestuurslid technische zaken, licht vanavond zijn aanstelling toe.

Jeroen Rijsdijk en Geert Bakker

In het tweede uur, dat op Eerste Kerstdag wordt uitgezonden, verwelkomen we Jeroen Rijsdijk en Geert Bakker in de studio. Bakker speelde bij SHO nog samen met Rijsdijk en trainde ook onder de huidige trainer van Sparta. Met hen gaan we terug naar de roots van Rijsdijk in Oud-Beijerland en kijken we natuurlijk terug op het jaar waarin hij hoofdtrainer van een eredivisieclub.

Uitzending bijwonen?

Zin om twee uur Sportlokaal bij te wonen? De deur staat open, dus kom gezellig bij ons aan de bar zitten! U vindt de studio op Schouteneinde 20-22 in Puttershoek.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.