Vanavond in Het Sportlokaal: Jack Smeets en Arie Kranendonk

Elke maandag trapt Radio Hoeksche Waard de week af met een nieuwe aflevering van Het Sportlokaal. Hét programma voor lokale sporten en sporters, met elke week nieuws, interviews en studiogasten.

Vanavond, 13 november, hebben we gesprekken met:

ARIE KRANENDONK

Op zijn 75ste werd korfbalcoach Arie Kranendonk vorig seizoen nog zaalkampioen met Ventura Sport. Afgelopen zaterdag mochten de gepromoveerde Strijenaren voor het eerst aantreden in de tweede klasse en wel meteen tegen het ‘s-Gravendeelse ADO, de club waar Kranendonk eerder werkte en al jarenlang lid van is. Hij zag zijn ploeg kansloos verliezen: 12-30. Met hem wordt vanavond teruggekeken op deze pijnlijke middag en de veldcompetitie.

JACK SMEETS

Wie OSV zegt, zegt Jack Smeets. Zo’n 25 seizoenen is hij al voorzitter van de Oud-Beijerlandse voetbalclub. Hoelang wil hij eigenlijk nog doorgaan? Uiteraard worden ook de tegenvallende prestaties van het eerste elftal, dat onderaan in de derde klasse staat, besproken. De club heeft onlangs de kantine opgepimpt. Staat er nog meer te gebeuren? En hoe kijkt hij naar de toekomst van OSV, één van de drie verenigingen in Oud-Beijerland?

Terugluisteren

Dit en meer vanavond in Het Sportlokaal, wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Het programma wordt elke dinsdagochtend herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op omroephw.nl.