Asieldier van de Week

Kater Stef is een van de vele vondelingen die jaarlijks in De Dierenstee worden opgevangen en voor wie zich vervolgens geen eigenaar meer meldt. Waarschijnlijk heeft Stef die ook niet (recent) gehad, want in eerste instantie voelde hij zich niet helemaal op zijn gemak in het bijzijn van mensen. Niet dat hij lelijk tegen je deed, maar Stef liet wel merken dat hij het heel spannend vond als je hem benaderde. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heeft Stef mogen ervaren dat mensen het beste met hem voor hebben. Hij is niet meer zo terughoudend als in het begin en vindt het nu zelfs heerlijk om aangehaald te worden! Uit zichzelf naar je toekomen voor aandacht is voor Stef nog net een stapje te ver, maar hij kan nu geaaid worden en daar ook heerlijk van genieten.
Voor Stef, wiens leeftijd is geschat op drie jaar, wordt een baas gezocht die hem een rustig thuis kan bieden en die begrijpt dat Stef tijd nodig zal hebben om te wennen. Hij kan uitgroeien tot een aanhankelijke kater die bij je op schoot kruipt, maar dat vraagt om veel aandacht en geduld.
Met andere katten kan Stef over het algemeen redelijk overweg, hij zoekt er geen ruzie mee maar zoekt ze ook niet bewust op. Stef kan dus bij een soortgenoot worden geplaatst, maar het belangrijkste voor hem is een rustig thuis en een geduldige baas.
Wie deze lieve kater een passende plek kan bieden, kan contact opnemen met De Dierenstee voor een kennismaking.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.