Vanavond in Het Sportlokaal: Ingmar van Bruggen, Katelyn Hendriks en Dagmar Mourits

Elke maandag trapt Radio Hoeksche Waard de week af met een nieuwe aflevering van Het Sportlokaal. Hét programma voor lokale sporten en sporters, met elke week nieuws, interviews en studiogasten.

Vanavond, 6 november, hebben we drie telefonische interviews met de volgende gasten:

INGMAR VAN BRUGGEN

Na 23 seizoenen bij SHO deed Ingmar van Bruggen afgelopen zomer een paar stappen terug. De middenvelder van de eersteklasser uit Oud-Beijerland besloot zijn voetbalcarrière bij het uit de vierde klasse gedegradeerde NBSVV te vervolgen. Met zijn nieuwe ploeg is hij goed aan de competitie begonnen. De Nieuw-Beijerlanders staan, met een wedstrijd meer gespeeld dan nummer 2 GOZ, bovenaan in de vijfde klasse.

KATELYN HENDRIKS

Katelyn Hendriks heeft zich bij Excelsior Vrouwen snel in de basis gespeeld. Zondag was de voetbalster uit Numansdorp met haar ploeg tegen PSV dicht bij de tweede seizoenszege, na eerder de stadsderby tegen Feyenoord te hebben gewonnen. Uiteindelijk moest Hendriks genoegen nemen met een punt: 1-1. Een uitslag waar ze waarschijnlijk vooraf voor had getekend, maar achteraf misschien dubbele gevoelens aan heeft overgehouden. In de 96ste minuut leidde Excelsior immers nog met 1-0.

DAGMAR MOURITS

Volleybalster Dagmar Mourits uit Oud-Beijerland is een toptalent die op haar negentiende met topclub Sliedrecht Sport al het landskampioenschap, de beker en de supercup had gewonnen, plus veel internationale ervaring heeft opgedaan met haar club en als jeugdinternational. Deze zomer maakte Mourits de verrassende overstap naar Dynamo in Apeldoorn, waarmee ze komend weekend in de eredivisie haar oud-teamgenoten tegenkomt.

Terugluisteren

Dit en meer komt vanavond aan bod in Het Sportlokaal, wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Het programma wordt elke dinsdagochtend herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op omroephw.nl.