Vanavond in Het Sportlokaal: Bas Verbaas, Michael Nijssen en Michael Arbman

Het Sportlokaal is dé sportieve aftrap van de week bij Radio Hoeksche Waard. Hét programma voor lokale sporten en sporters, met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten.

Vanavond (20 november) hebben we gesprekken met:

BAS VERBAAS EN MICHAEL NIJSSEN

De derby tussen SHO en NSVV in de eerste klasse was op voorhand een topaffiche, maar door een ernstige blessure van Michael Ouwens haalde de wedstrijd het einde niet. Met SHO-voorzitter Bas Verbaas en NSVV-trainer Michael Nijssen wordt teruggekeken op een middag waar door velen nog zo naar uit was gekeken.

MICHAEL ARBMAN

De vele regenval van de laatste tijd speelt hockeyclub Hoeksche Waard grote parten: geen bespeelbare velden, met als gevolg uitwijken naar buurvereniging Barendrecht en leden die dreigen over te stappen. De club snakt naar nieuwe velden, maar merkt bij de gemeente minder haast. Vanavond komt voorzitter Michael Arbman naar de studio om de zorgen van de club te duiden.

UITZENDING

Dit en meer vanavond in Het Sportlokaal, wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Het programma wordt elke dinsdagochtend herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op omroephw.nl.