Grote zorgen bij hockeyclub Hoeksche Waard door onbespeelbare velden: ‘Onhoudbare situatie’

Hockeyclub Hoeksche Waard heeft zwaar te lijden onder de vele regen. Twee van de drie velden zijn zo slecht dat ze nu regelmatig blank staan en de club noodzaken uit te wijken naar buurvereniging Barendrecht. Met als gevolg dat leden dreigen over te stappen. ,,Een onhoudbare situatie”, vertelde voorzitter Michael Arbman in Het Sportlokaal.

Als het aan Arbman lag, waren de verouderde velden 2 en 3 al jaren geleden vervangen. Maar zolang de gemeenteraad zich niet uitspreekt over een collegebesluit, kan de club geen kant. Ondertussen merkt de voorzitter dat het begrip bij de leden voor het veldenprobleem steeds minder wordt.

Luister hier het interview met Michael Arbman terug.

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.