OSV Oud-Beijerland deelt punten in Vierpolders

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland en Vierpolders hielden elkaar vanmiddag op het zonovergoten sportpark ‘Coosenhoek’ in evenwicht. In een stevig maar sportief duel moest de formatie van trainer Peter van Gestel uiteindelijk, na een 1-0 ruststand, tevreden zijn met een 3-3 gelijkspel tegen het team van trainer Jan Lecker.

Beide teams gingen vanmiddag behoudend van start. Toch waren de eerste grote kansen voor de thuisploeg, waar Jesper Lakerveld het vizier nog niet op scherp had staan. Dat was aan de andere kant ook het geval bij Shurnel Francois, die in de 30e min. vanaf 11 meter mocht aanleggen, na een overtreding op Jeandre Andrea binnen de ‘16’. Maar in de 38e min. kwam de thuisploeg wel op voorsprong, toen Floris van den Heuvel na een afgeslagen hoekschop vanaf de rechterkant met het linkerbeen de verre hoek achter OSV-doelman Donovan Levestone wist te vinden: 1-0.
De bezoekers wisten in de tweede helft de achterstand echter snel om te buigen in een voorsprong. Eerst was het Renzo Dolk, die goed doorging na gestuntel in de Vierpolders verdediging en voor de 1-1 zorgde en nauwelijks een minuut later was het opnieuw Renzo Dolk, die Raylicho Babel in staat stelde om van dichtbij de 1-2 binnen te schieten. De thuisploeg moest met de boomlange invaller Stef Mansveld wel op zoek naar de gelijkmaker en na een doorkopbal was hij er als de kippen bij om de bal achter invaller-doelman Elvis Markovic te plaatsen: 2-2. De bezoekers namen kort hierna zelfs een voorsprong toen Vincent Bieling uit een vrije trap in buitenspelpositie van arbiter Ralph Majenburg de 3-2 mocht binnen koppen. De wedstrijd leek hiermee beslist, maar het was in de 87e min. Anel Kudic, die met een snoeiharde vrije trap van zo’n dertig meter Vierpolders-doelman Rick Otte het nakijken gaf: 3-3. Deze uitslag deed recht aan de inzet die beide teams vanmiddag onder warme omstandigheden aan de dag legden.

Zaterdag 9 september a.s. ontvangt OSV op sportcomplex ‘Olympia’ De Jonge Spartaan op bezoek, die vandaag in Middelharnis een 2-5 nederlaag leed tegen SHO 2, de tegenstander van OSV op zaterdag 16 september.

Vierpolders – OSV Oud-Beijerland 3-3 (1-0): 38. Floris van den Heuvel 1-0; 51. Renzo Dolk 1-1; 53. Raylicho Babel 1-2; 62. Stef Mansveld 2-2; 68. Vincent Bieling 3-2; 87. Anel Kudic 3-3.

Vierpolders: Rick Otte – Ryan Griffiths, Ruud Hakbijl (Sam de Haan), Maikel Straatman en Kevin van Heemst – Rowan Barendrecht (Stef Mansveld), Joris van Driel, Vincent Bieling (Max Lodder), Paul Santra en Floris van den Heuvel – Jesper Lakerveld (Tom Gardenier).

OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone (46. Elvis Markovic) – Yaimo van Gestel, Ajdin Dudic, Anel Kudic en Calvin van Beijeren – Edinho Piqué (46. Mounir Battouh), Shurnel Francois en Ryan Langenberg (74. Kililou Agrièn) – Raylicho Babel, Renzo Dolk en Jeandre Andrea (71. Jayden Spiering).