Café HW: HW’ers met een missie in Zuid Afrika en de oorlogshistorie in de HW en Ned.Indie.

Deze vrijdag de 14e in Café HW, studiogasten met bijzondere verhalen. Het eerste uur in de rubriek Hoeksche Waarders in het buitenland vertellen Johan en Astrid Vos over hun vertrek naar Zuid Afrika en hun ‘missie’ die ze daar volbrengen. In het 2e uur een ontroerend en zeker gevoelig onderwerp maar wat wél een deel is van onze geschiedenis; WO2 dichtbij ons in de Hoeksche Waard maar ook een onderbelichter deel van een strijd, véél verder weg, in het voormalige Nederlands Indie. Jasper en Janie van Everdingen geven uitleg hierover én vanuit een persoonlijke achtergrond. Actualiteiten en muziek ontbreken niet. Presentatie Richard Zegers en techniek/presentatie Bert de Wolff. Klik Live radio www.omroephw.nl en terugluisteren kan via Radio>Programma Gemist>Cafe HW (datum). U kunt bij interesse zelfs de programma bestanden toegestuurd krijgen na afloop van deze uitzending. We starten om 20.00 uur, reageren vooraf of erna kan. Of loop de studio binnen tijdens de uitzending.

Leave a Comment