Gezond Natuur Wandelen bestaat 5 jaar

Op 1 juni 2018 startte de eerste groep wandelaars in Oud-Beijerland vanuit de Huiskamer van de Open Hof en opgezet door Bianca den Ouden, sociaal werker bij Welzijn HW.
En na 5 jaar is de groep gegroeid naar gemiddeld 15 personen per week die mee wandelen. Dit moest natuurlijk gevierd worden met koffie en wat lekkers afgelopen vrijdag. Inmiddels zijn er nog 3 groepen gestart in de Hoeksche Waard en daar zijn we trots op. Ook vanaf Klein profijt, elke eerste zondag van de maand om 15.00 uur, vanuit Puttershoek elke dinsdag, en vanuit Strijen elke donderdag lopen vele deelnemers elke week door het prachtige landschap van de Hoeksche Waard, begeleid door wandelbegeleiders die er elke keer weer een mooie route van maken.
Welzijn HW hoopt nog vele jaren mensen te kunnen motiveren te gaan wandelen met deze groepen en dankt de vrijwilligers en beheerders van de diverse locaties voor al hun inzet van de afgelopen jaren en voor de toekomst!
Heeft u zin om eens mee te lopen met een van de groepen en wilt u er meer over te weten komen bel dan met Marianne Groothand 06-45015301 of mail naar marianne.groothand@welzijnhw.nl .
Kijk ook op www.welzijnhw.nl voor meer informatie.