‘De Platenkast’, muziek voor het verleden en nu..

Deze dinsdagavond, vanaf 21 uur, live vanuit studio Puttershoek weer 2 uur verschillende muziekstijlen. 1e uur 60’s & 70’s met o.a. Sam Cooke, Jimi Hendrix, LOVE, The Everly Brothers, John Mayall, The Who, Manfred Mann, Foundations, Lulu, Bojoura, The Shoes, The Young Rascals, The Steve Miller Band, Bachman Turner Overdrive, Spirit en The Main Ingredient. Uur 2 ‘ROOTS’ muziek (Americana, Blues, Country, Soul en singer-songwriters) met Ike&Tina Turner, Joe Bonamassa, The Guess Who, en nieuwe artiesten als Doug Paisley, Ellen Harper, Andy Shauf, Bella White, Theo Lawrence en Dolly Varden. En voor de gelegenheid een nummer toegewezen aan de Roparun(ners)! Meeluisteren? klik Live radio www.omroephw.nl. Terugluisteren via de omroep site Radio>Programma Gemist>Platenkast (datum). Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. (Afb. busje Steve Nijbroek). Tips en reacties welkom!

Leave a Comment