Asieldier van de Week

Het oudste dier dat in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht is Cooper, een Jack Russell terriër van veertien jaar oud. Cooper moest onverwacht afscheid nemen van zijn baas, bij wie hij echt altijd in de buurt was. Cooper is het dus niet gewend om alleen te zijn en vindt dat ook niet prettig. Het is voor deze lieve senior dus heel belangrijk dat hij zijn oude dag mag gaan doorbrengen bij iemand die echt alle tijd voor hem heeft.
Cooper kan soms wat eenkennig zijn, maar is bovenal een hele lieve en sociale knul die erg op zijn baas gericht is. Voor Cooper wordt dan ook iemand gezocht die hem zo min mogelijk alleen laat en waar hij heerlijk mee kan kroelen en korte wandelingetjes mee kan maken. Lange wandelingen kunnen helaas niet meer, want ook bij Cooper komt de ouderdom met gebreken. Hij heeft last van een lekkende hartklep en krijgt hiervoor twee keer per dag medicatie. Vanwege zijn hartprobleem heeft Cooper een ‘kuchje’ en moet hij zich niet meer te druk maken. Ook zijn bij Cooper mastceltumoren gevonden, maar vanwege zijn leeftijd en het risico dat een narcose met zich meebrengt, is besloten Cooper niet meer te opereren. Hij is dus echt een hondje ‘van de dag’ en zijn nieuwe baas zal waarschijnlijk niet heel lang van hem kunnen genieten, maar er is vast iemand die deze knul nog een fijne oude dag wil geven.
Het samenwonen met een andere hond is Cooper niet gewend, maar wellicht kan hij bij een oudere en net zo rustige soortgenoot worden geplaatst. Het belangrijkste is echter een rustige en liefdevolle plek, Cooper verdient het!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.