Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren, afl. 89

Woensdagavond 22 maart is het weer tijd voor SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: Tom Waits, Novastar, The Moody Blues, Low, Bony Man, King Crimson, Renaissance, Ray Wilson, The Fleet Foxes en The Slow Show. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van Pete Astor, Marcel Verbeek en de Red Hot Chili Peppers.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/