“De Platenkast”, live, met 60’s & 70’s tot Blues, Soul, Country en Americana.

Deze dinsdagavond, wederom live, 2 uurtjes heerlijke muziek. Om 21 uur een ratjetoe van bekende en onbekende artiesten en nummers uit vervolgen tijden…Billy Fury, The Honeybus, Eric Burdon, Chris Farlowe, Blind Faith, Jimmy Ruffin, Milli Small en Elvis Presley. Om 22 uur voor de liefhebbers van ‘stoere’ muziek. Hoor Rhythym & Blues van The Cash Box Kings, Soul van Lee Moses, Country/Bluegrass van The Dillards , Southern Rock via Ozark Mtn Daredevils en prachtige Roots muziek van een aantal Canadese singer songwriters als Leif Vollebekk, Andy Schauf en Jadea Kelley. Een leesboek tip over het Zuiden van Amerika met een typische artiest als Lightnin’Hopkins. én een aankondiging met The Lasses van een Nederlands opgezet Roots Flat Mountain Festival binnenkort. Klik live radio www.omroephw.nl. Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Terugluisteren kan ook via Progr.gemist. Altijd lekker…Tips weer welkom! Tot horens?

Leave a Comment