Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht de drie jaar oude kater Monkey op een nieuw thuis. Eigenlijk heet hij ‘Morningstar’, maar deze mooie knul gaat al een tijdje als Monkey door het leven.
Monkey is een leuke en lieve kater, maar ook een héle gevoelige, die echt een rustig thuis nodig heeft. Monkey ervaart namelijk snel stress, of dat nu door drukte om hem heen komt of door een verandering in de thuissituatie. Het is dus heel belangrijk dat Monkey terechtkomt in een rustig thuis, het liefst zonder kinderen en andere huisdieren. Het gezelschap van soortgenoten en honden is hij wel gewend, maar bij zijn vorige eigenaar was het waarschijnlijk toch net wat te druk en onrustig voor Monkey. Rust is dus het toverwoord. Geduld is ook belangrijk, want Monkey zal bij zijn nieuwe baas echt even moeten wennen en het zal een tijdje duren voordat hij zich op zijn gemak voelt. Geef je Monkey die tijd en voelt hij zich eenmaal fijn bij je, dan heb je er een hele lieve en aanhankelijke huisgenoot bij. Niet een die op schoot kruipt, maar wel een die graag bij je in de buurt is en het gezellig vindt om naast je op de bank te liggen.
Tot slot is het belangrijk om te vertellen dat Monkey een milde vorm van HCM, een verdikking van de hartspier, heeft en hier tweemaal per dag medicatie voor krijgt. Is dat geen probleem voor jou en heb je een rustig thuis voor deze lieverd? Neem dan contact op met De Dierenstee, want Monkey verdient het om snel naar een liefdevolle plek te verhuizen!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.