Asieldier van de Week

Soms is het onbegrijpelijk dat een dier al wat langer in De Dierenstee op een nieuwe baas wacht. Dat geldt bijvoorbeeld voor poes Sara. Ze is ruim zeven jaar oud en woont sinds medio december in de opvang.
Bij haar vorige eigenaar kon Sara soms fel uit de hoek komen en was ze vooral veel buiten te vinden. Dat had zeer waarschijnlijk te maken met het feit dat Sara haar huis moest delen met een hond én meerdere katten en Sara is niet zo dol op haar soortgenoten, merkt men in De Dierenstee. Dat kan dus de reden zijn geweest dat Sara niet zoveel thuis te vinden was en ook niet vaak de aandacht van haar baasjes opzocht. In de opvang ziet men Sara ook niet als de schuwe poes die ze zou moeten zijn, ze is juist een hele lieve dame! Sara is geen poes die altijd op de voorgrond treedt, maar ze komt je zeker opzoeken als ze aandacht wil en ze vindt het heerlijk om geaaid te worden.
Voor Sara wordt een rustige plek gezocht waar ze het rijk alleen heeft, ze wordt dus niet meer bij andere dieren geplaatst. Uiteraard moet Sara weer de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan. Als Sara haar thuis niet meer hoeft te delen met soortgenoten, zal ze waarschijnlijk niet meer hele dagen op pad gaan, maar veel vaker dicht bij haar baas blijven.
Wie is op zoek naar een rustige en lieve huisgenoot en geeft Sara de tijd om rustig aan haar nieuwe thuis te wennen?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee  
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.