Asieldier van de Week

Eerder werd stoere kater Nero in het zonnetje gezet, maar er wachten nog meer zelfstandige en ietwat eigenzinnige katten in De Dierenstee. Een van hen is Maukie. Hij is acht jaar oud en net als Nero een stoere kater die graag zijn eigen gang gaat. Maukie is ondernemend vindt het fijn als hij zijn eigen plan mag trekken, zo vindt Maukie het heerlijk als hij buiten op avontuur kan gaan. Een wandeling door de buurt, vervolgens thuis even wat brokjes eten en dan weer buiten in het zonnetje liggen; dat zou zo’n beetje de ideale dagindeling van Maukie zijn.
In de opvang is Maukie wat minder avontuurlijk, zeker in het begin zocht hij vooral de rustige plekjes op. Maukie trok zich niet veel aan van wat er om hem heen gebeurde en leek het zelfs een beetje te druk te vinden in zijn kamer. Inmiddels voelt Maukie zich beter op zijn gemak en gaat hij meer op onderzoek uit. Maukie is geen kat die vaak je aandacht opzoekt, maar hij vindt een kroel best fijn. Dat moet overigens wel op zijn initiatief gaan, want Maukie waardeert het niet altijd als je hem zomaar wil aaien. Hij is geen schootkat, maar wel regelmatig in je buurt te vinden en op zijn manier gezellig in huis aanwezig.
Maukie is gewoon een stoere kater en voor hem wordt een baas gezocht die dat stoere en zelfstandige wel kan waarderen. Iemand die het geen bezwaar vindt dat deze mooie knul graag zijn eigen gang gaat, maar je echt wel komt opzoeken voor een aai. Ben jij die persoon en lijkt Maukie jou een fijne huisgenoot? Neem dan contact op met De Dierenstee!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.