Het huisorkest was weer even thuis

Het moest er dit jaar toch nog een keer van komen. Bewoners en personeel van Alerimus de Open Waard wilden graag dat het Shantykoor De Hoeksche Waard nog een keer kwam optreden. De agenda’s werden getrokken en dinsdagavond 29 november jongstleden was het zover. Dit jaar hebben Paula van Wanrooy, orkest en koor al meerdere keren opgetreden in de Open Waard. Het verveelt ‘hun publiek’ daar kennelijk nooit. Dat is fijn om te weten, want het gaat erom dat er veel plezier is als het Shantykoor een optreden verzorgt. Het Shantykoor De Hoeksche Waard is door de jaren heen eigenlijk zo’n beetje het ‘huisorkest’ van deze zorginstelling geworden. De bewoners kennen inmiddels al behoorlijk wat liedjes van het Shantykoor en zingen die vaak spontaan mee. Paula, orkest en koor komen niets te kort als ze er weer zijn. Ook dit keer werden ze weer verwend met een hapje en een drankje.

Foto Joop Kortekaas