Wanneer je van iemand houdt….

….. dan ben je bereid daar alles voor te doen! De mannen van het Shantykoor De Hoeksche Waard hebben dat met ‘hun’ Paula. Als dirigente Paula van Wanrooy de mannen optrommelt dan komen ze graag. Hoe kun je iemand als Paula nou iets weigeren? Dus vroeg uit de veren om op te treden of laat naar huis na een voorstelling? De mannen hebben er geen probleem mee. Ze moeten wel toegeven dat alleskunner Paula er ook altijd is. De mannen zijn op tijd en Paula is altijd net op tijd. Dus toch een heel klein beetje verschil! Niet erg eigenlijk want op het toneel is het ook altijd zo. Eerst het koor en orkest en dan de imposante opkomst van de dirigent. In ons geval dus Paula van Wanrooy. Afgelopen woensdagavond 30 november was het weer zover. Iedereen werd opgetrommeld om te gaan optreden in Dorpshuis de Swaenvoet in Nieuw-Beijerland. Koor, orkest en dirigente Paula waren enthousiast naar dit fraaie complex gekomen om er een gezellige avond van te maken. En gezellig werd het! Het publiek zong mee, klapte mee, zwaaide mee en danste mee. Het lijkt erop dat het Shantykoor De Hoeksche Waard binnenkort weer nieuwe koorleden mag verwelkomen. Tot ziens Nieuw-Beijerland. We’ll meet again