Uitreiking certificaten Klik & Tik

Dinsdag 22 november waren er veel blije gezichten te zien in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Op de laatste lesdag van de computercursus Klik & Tik kregen de deelnemers hun certificaat uitgereikt. De afgelopen weken hebben de cursisten onder begeleiding van enthousiaste digivrijwilligers hun eerste spannende meters gemaakt op de digitale snelweg.

Bij de cursus Klik & Tik hebben de cursisten tijdens een gezellig samenzijn de basis beginselen van de computer en het internet geleerd. Onder het genot van een kopje thee of koffie werden diverse onderwerpen behandeld. Zo leerden ze niet alleen over computers en internet in het algemeen, maar ook over het schrijven en versturen van e-mails en het zoeken met een zoekmachine. Iedereen deed dit in zijn eigen tempo en had zijn eigen leerdoel.

Heeft u ook interesse in de cursus Klik & Tik of twijfelt u nog of deze cursus iets voor u is? Neem dan gerust contact op met de Bibliotheek Hoeksche Waard om u aan te melden of informatie op te vragen. Telefoonnummer 06-82619404. Aanmelden kan ook bij de balie van de bibliotheek