OSV Oud-Beijerland deelt in slotfase met SSS

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland en SSS hebben vanmiddag op sportcomplex ‘Olympia’ de punten gedeeld. Het team van trainer Richard Verhoeven zag, na een 1-0 voorsprong bij de rust, de bezoekers in de slotfase alsnog langszij komen.  

 De derby mocht ook vanmiddag weer op veel belangstelling rekenen. Zowel de thuisploeg als het bezoekende team van Henk Dirven wilde vanmiddag niet verliezen. Het leverde een sportief gevecht op, waarin het aan (sportieve) strijd niet ontbrak. Serieuze doelkansen waren er echter nauwelijks en zo die er al kwamen reageerden beide doelmannen alert. OSV zag Raylicho Babel in de 8e min., na een prima steekpass van Shurnel Francois, de bal in de loop over het SSS-doel schieten. Aan de andere kant was het Donovan Levestone, die in de 18e min. een vrije trap van Feni Bileti uit de benedenhoek tikte. Maar eerst met de klok op 45 minuten kon er gejuicht worden. Na een voorzet van Marco van Daalen was het de meegelopen Jordy Westein, die de bal in de verrre hoek achter SSS-doelman Cas Abbas wist te schieten: 1-0. Ook in de tweede helft werd beide teams weinig ruimte geboden om voetballende oplossingen te vinden. Toch veranderde het spelbeeld wel. Het tempo ging omhoog, de spelhervattingen gingen sneller en ook de lange bal werd vaker gehanteerd. Het bleef evenwel lastig voor de spelers om medespelers te bereiken. Toch waren het de bezoekers, die na een half uur spelen een tweetal kansen achter elkaar niet wisten te benutten. Maar in de 89e min. wees de prima leidende arbiter Mark van Seters alsnog naar de stip, na een handsbal in de OSV-verdediging en mocht Mark de Bie de bal voor de 1-1 achter Donovan Levestone schieten. Beide teams loerden in de extra 7 minuten nog op een buitenkansje, maar een verrassing zat er niet meer in. Zij moesten zich dan ook tevreden stellen met een terechte puntendeling. 
Man van de wedstrijd aan OSV-zijde was vanmiddag Donovan Levestone. 

Zaterdag 3 december a.s. zal OSV op sportpark ‘De Fendert’ in Fijnaart op bezoek gaan bij de gelijknamige hekkensluiter, die vandaag bij runner-up DFC het eerste punt buitenshuis pakte. SSS ziet de nog ongeslagen koploper IFC op bezoek komen. Groote Lindt, dat met 2-5 won bij Hekelingen, zal Rhoon ontvangen, dat thuis met 3-4 de punten aan Internos moest laten. Klundert ziet na de 0-0 bij Zwaluwe op sportpark ‘Molenvliet’ DFC op bezoek komen. 
Klundert zal op zaterdag 10 december a.s. op sportcomplex ‘Olympia’ de laatste tegenstander van OSV zijn voor de winterstop. 
 

OSV Oud-Beijerland – SSS 1-1 (1-0): 45. Jordy Westein 1-0; 90. Mark de Bie 1-1 pen.  

OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone – Youri van Ruiven, Loek Visser, Quinton Burk en Clifford Robinson (83. Kenzo Sanches) – Jordy Westein, Romano Liefeld, Shurnel Francois (70. Quinten Balk) en Nick van Dijk – Raylicho Babel (60. Jan Jaspers) en Marco van Daalen. 

SSS: Cas Abbas – Geir Sizoo (83. Kevin de Bie), Stefan Bervoets, Niels Huizer en Jasper van de Velde – Stan de Bruin (75. Daan Sibrijns), Antonie Robalo Monteiro (83. Mischa Vos), Feni Bileti en Joshua Nagelhout – Stijn van der Linden (46. Tim van Zetten) en Mark de Bie. 

Arbiter Mark van Seters uit Raamsdonksveer toonde in het sportieve duel gele kaarten aan Nick van Dijk en Shurnel Francois