Asieldier van de Week

Naast een heel jong duo van nog geen jaar oud en een iets oudere kater en poes die samen een nieuw thuis zoeken, wacht er in De Dierenstee nóg een duo op een nieuwe baas. Het zijn de Maine Coons Panter en Jasmine. Panter is een zwarte kater van veertien jaar oud, zijn vriendin Jasmine viert binnenkort haar vijftiende verjaardag. Het is een lief en rustig stel dat al jarenlang samenleeft, dus Panter en Jasmine worden op hun oude dag uiteraard niet van elkaar gescheiden.
Panter is een hele relaxte en lieve kater, een echte allemansvriend. Hij komt meteen bij je kijken en is dól op aandacht. Jasmine kijkt daarentegen liever even de kat uit de boom, ze is ook wat meer op zichzelf. Aandacht vindt Jasmine zeker fijn, maar dan vraagt ze daar het liefst zelf om en dat is natuurlijk prima. Jasmine verschilt dus in karakter wel iets van Panter, maar ze kunnen het goed met elkaar vinden.
Het stel heeft eigenlijk weinig wensen als het om hun nieuwe thuis gaat. Ze vinden het leven binnenshuis prima en zijn tevreden met een paar fijne slaapplekjes en lekker eten. Panter heeft chronische niesziekte in een lichte vorm, maar hoeft daar gelukkig geen medicijnen voor in te nemen.
Wie heeft er een rustige en liefdevolle plek voor Panter en zijn vriendin? Neem dan snel contact op met De Dierenstee, want gehoopt wordt dat dit lieve duo de komende kerstdagen bij hun nieuwe baas mag gaan doorbrengen.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.