Café HW gemist?

Café HW gemist? Zaterdagavond een herhaling van Café HW van 20-22:00 uur, terugluisteren op uitzending gemist kan natuurlijk ook.

“Kom gezellig binnen in ons gezellige Café”! Zal het vanavond om 20:00 weer klinken.

Presentatie : Steven van Wijk, Cees Groot, Norbert Ketting (+Techniek). Tafelgast : Saskia Angenent-Degens.

Twee uur lang nieuws en actualiteiten en toffe muziek, met tafelgast Saskia Angenent-Degens en wat kan ze enthousiast vertellen over haar vak Hondenfotografie, ze heeft een heel mooi boek met mooie foto’s uitgegeven “Focus”. Ook te gast hebben we Elard Pijnaken, hij heeft jaren op Tiengemeten hewoond. Hij heeft over deze periode mooie, grappige en pakkende gedichten geschreven, welke vanaf zaterdag in boekvorm (getiteld De Overkant) in de winkels ligt. Mooie verhalen heeft Elard, met een kijkje achter de voordeuren op Tiengemeten. En wat is nou een Zorgmies en wie zit er achter de organisatie, Lisa van Nes legt uit hoe ze bij Zorgmies is begonnen en later de organisatie in de Hoeksche Waard samen met haar moeder heeft overgenomen. Een mooi initiatief met mensen die om mensen geven. En last but not least hebben we Joost wander te gast, singersong writer en muzikant en heeft een hilarische Podcast serie “De MessenKikker” op Spotity met fantastische supersnelle en soms absurde avonturen en met veel muziek, hij heeft wel 60 liedjes geschreven voor deze serie.

Kortom een te gekke Café HW, ons advies……….. Gewoon gezellig meeluisteren!