Vanavond, actueel nieuws en muziek in Café HW

Deze vrijdagavond, vanaf 20 uur gaan de klapdeuren weer open van ons Café HW. Interessante onderwerpen en leuke muziek. Met studiogast Arne van der Ree die vertelt over het nieuwe Pinkeltjes boek en zijn aandeel hierin. De beschouwingen van Prinsjesdag en de Politiek door een lokale politicus bekeken. Een gesprek met een nieuw gestarte en 1e Hoeksche Veganistische Lunchroom en trefpunt voor mama’s met jonge kids én een aankondiging van een groots Bierfeest in Strijen op 8 Oktober. Daartussen door nog het landelijk en lokaal nieuws uit de media, meningen én muziek. Voor fb’ers van HW in Vroeger Tijden, inbellen kan ook, voor een anekdote, oproep of evenement en je komt waarschijnlijk in de uitzending (078-6762002). Presentatie Richard Zegers, techniek Sem Bakkers. Hieronder het openings nummer. Tot vanavond!