Asieldier van de Week

Wie op zoek is naar een kat die leven in de brouwerij brengt, moet zeker komen kennismaken met Goose, een leuke en ondernemende Noorse Boskat van ruim tien maanden oud.
Goose is een van de vele vondelingen die De Dierenstee jaarlijks opvangt en waar zich nooit meer een eigenaar voor meldt. Ook Goose moet een baas gehad hebben, want hij is heel sociaal en duidelijk aan mensen gewend. Goose houdt van gezelligheid en is eigenlijk altijd wel van de partij als hij denkt aandacht te kunnen krijgen, of dat nou in de vorm van een aai is of in de vorm van een leuk spelletje met zijn baas. Spelen doet Goose namelijk graag en daarin kan hij best enthousiast en soms wat fel zijn. Ook als er verder geen aanleiding voor is, kan Goose in je benen hangen of je kapsel ‘herschikken’, dus hij heeft wel een baas nodig die zijn pittige karakter accepteert en er mee om kan gaan.
Goose weet zich ook goed alleen te vermaken, hij is ondernemend en nieuwsgierig genoeg! Daarom zal Goose bij zijn nieuwe baas zeker naar buiten willen, want alleen binnenshuis zal hij zijn energie niet (genoeg) kwijt kunnen.
Richting andere katten reageert Goose wisselend, hij vindt ze duidelijk niet allemaal even leuk en kan vrij dominant zijn. Waarschijnlijk heeft Goose dan ook het liefst het rijk alleen bij zijn nieuwe baas en daarbij, in zijn eentje is Goose al aanwezig genoeg in huis. Welke stoere baas kan Goose veel aandacht, veel speelplezier en een tuin bieden?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.