Koffieochtenden in Mijnsheerenland

Kopje koffie

Wist u dat u in Mijnsheerenland 2 maal per week van harte welkom bent om gezellig koffie te drinken met elkaar? De vrijwilligers van Kom Erbij heten u graag welkom op woensdagochtend in het Dorpshart. Op deze koffieochtend van 10.00 tot 12.00 komen mensen bij elkaar voor een bakje koffie, een spelletje en ontmoeting.

Op dinsdagochtend bent u van harte welkom bij Coffee Café Mijnsheerenland in de recreatieruimte van het seniorencomplex aan de Eendrachtslaan. De vrijwilligers zorgen voor een lekker kopje koffie met een koekje en de gezelligheid! Wilt u ook eens aanschuiven bij Kom Erbij of het Coffee Café? Dat kan! Aanmelden is niet nodig. Wandel gerust een keer binnen.

Meer informatie: Linda van der Wal 06-82848467 www.welzijnhoekschewaard.nl