Jeugdland Strijen tropisch en feestelijk van start

Het is de laatste week van de zomervakantie en dat betekent voor de kinderen in Strijen weer dolle pret. Op 15 augustus ging in de feesttent bij de ijsbaan bij `Het Molenschaer´ de 28e editie van Jeugdland Strijen van start. Wethouder Adriaan van der Wulp sloeg de `eerste spijker´ in een houten pallet en opende daarmee officieel de Jeugdlandweek. Het thema is dit jaar, heel toepasselijk, `Tropisch Strien´.

Kinderen doen de komende dagen (tot en met vrijdag 19 augustus) mee aan allerlei spelletjes, workshops, er is een springkussen, een skelterparcours, een touwbrug en een stormbaan. Met dank aan de vele vrijwilligers die de leuke activiteiten en het huttenbouwen in goede banen leiden! Verder loopt een goochelaar regelmatig langs de hutten op het terrein.

Meer informatie over en foto´s van Jeugdland Strijen zijn te vinden op hun website. Kijk voor de laatste berichten op de Facebookpagina en het Instagram-account van Jeugdland Strijen.