“De Platenkast” nostalgie en mooie luistermuziek

Deze dinsdagavond, vanaf 21 uur weer 2 muziekblokken “Platenkast”. Uur 1 de apartere 60’s & 70’s met artiesten als Dusty Springfield, Tee Set, Stealers Wheel, Lee Hazlewood, Joe South, Beau Brummels, Gary Puckett, Rolling Stones, Georgie Fame en een speciaal verzoeknummer voor The Moody Blues. Uur 2 om 22 uur voor de échte muziekliefhebber. Roots, Blues, Soul en Americana met artiesten als Muddy Waters (live), Howard Tate en Isley Brothers voor de Soul, Canned Heat en Supersonic Blues Machine voor de Blues. Poco met een prachtige country ballad en veel nieuwe releases, zelfs één van een prachtbandje uit Noorwegen ! Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Klik Live radio www.omroephw.nl of Terugluisteren via de site. Tips en opmerkingen welkom. Hieronder een nummer die ook voorbijkomt.