Ruime belangstelling voor Trouwbeurs in Oude Raadhuis

De Trouwbeurs die 23 juli plaatsvond in het Oude Raadhuis is positief ontvangen door de bezoekers. Tientallen bruidsparen en andere geïnteresseerden togen naar het centrum van Oud-Beijerland om de sfeervolle locatie aan de Waterstal te bezichtigen en kennis te maken met lokale trouwleveranciers.

Na de verbouwing van het Oude Raadhuis in 2021/2022 is de locatie vanaf augustus dit jaar weer open voor liefdeskoppels die elkaar het jawoord willen geven. Bezoekers konden afgelopen zaterdag in de authentieke trouwzaal kennismaken met de trouwambtenaar van de gemeente Hoeksche Waard en inspiratie opdoen bij lokale trouwleveranciers als Bruidskleding Promesa, Juwelier Bijland en Jacobien Fotografie. De inpandige lunchroom De Waterstal verzorgde diverse proeverijen van de arrangementen die bij de huwelijken geboekt kunnen worden.

De beurs werd zo positief ontvangen door de bezoekers, dat het smaakt naar meer. Mogelijk wordt daarom later dit jaar een najaarseditie georganiseerd. Stellen die in de tussentijd de locatie willen bezichtigen of informatie willen over de huwelijksarrangementen en horecamogelijkheden, kunnen contact opnemen met de De Waterstal via dewaterstal@debhw.nl.