Iedere dinsdagmorgen gratis digitaal inloopuur/IDO in Oud-Beijerland

Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

Ontspannen en praktisch gebruikmaken van tablets en smartphones valt nog niet mee. Regelmatig loop je vast of vraag je je af hoe je er beter gebruik van kunt maken. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die hulp willen bij het gebruik van tablets, smartphones, e-mail en e-books zijn welkom bij het Digitaal Inloopuur. Dit is onderdeel van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) waar je ook geholpen kan worden met vragen over de overheid. Zoals hoe regel je zorg, vraag je een DigID of je AOW aan, verleng je je rijbewijs, betaal je verkeersboetes, enz. De bibliotheek kan eventueel ook een afspraak maken met een organisatie die verder helpt.

Aan het digitaal inloopuur zijn geen kosten verbonden.