“De Platenkast” kleine hits en onbekende pareltjes..

(de vervallen uitzending van verleden week) Deze dinsdagavond vanaf 21 uur. Met apartere Sixties en Seventies materiaal uit eigen Vinylcollectie. Grote en kleine artiesten, van The Beach Boys en The Everly Brothers tot Harpers Bizarre en Labi Siffre. Hoor een nummer en de achtergrond van een Dordtse (bluesy) zangeres. Wie kent haar misschien? Zou ze nog zingen? U mag het mij laten weten…misschien kan ik haar bereiken voor een gesprek.. Een onherkenbaar mooi én onbekender nr. van Deep Purple. Ook 2 verzoek nrs. uit Groot Brittannie, wat jeugdsentiment via een oud singeltje op een muziekfestival ’68. Het 2e uur is voor de échte muziekliefhebber, Americana, Westcoast, Alt-country, Blues, Soul en singer-songwriters. Met o.a. muziek van 2 jaarlijkse typisch Rotterdamse muziekevenementen, “Blues On The River” en het “Rotterdam Bluegrass Festival”. Verder ook veel mooie luisternummers. Uw gastheer is Richard Zegers. Klik live op www.omroephw.nl . Terugluisteren kan ook https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Hieronder een prachtig gevoelig en mooi nr in het 2e uur.