Asieldier van de Week

Dat het diepe sporen nalaat als een dier niet goed wordt behandeld, is helaas duidelijk te merken aan Wodan. Deze twee jaar oude Amerikaanse Staffordshireterriër kwam als vondeling De Dierenstee binnen, maar inmiddels is er meer bekend over de achtergrond van Wodan. Hij is door zijn laatste baas niet goed behandeld en dat heeft duidelijk zijn sporen nagelaten, want van de meeste mannen moet Wodan weinig hebben. Mannen kunnen wel zijn vertrouwen proberen te winnen met iets lekkers en als je dat combineert met veel geduld, zal Wodan na een tijdje doorhebben dat je het beste met hem voor hebt, in tegenstelling tot zijn vorige eigenaar. Vrouwen vertrouwt Wodan gelukkig wél en die zien een enorm enthousiaste en lieve hond. Wodan vindt het heerlijk om te knuffelen en is heel aanhankelijk, maar dat laatste heeft ook een beetje te maken met zijn verlatingsangst. Wodan heeft meerdere bazen gehad en is, terecht, bang dat hij wederom verlaten wordt. Het alleen thuis blijven moet daarom langzaam opgebouwd worden.
Aan de lijn loopt Wodan over het algemeen goed mee en als hij trekt, is hij onder appel goed te corrigeren. Wodan houdt van een wandeling en vindt het ook heel leuk om recreatief te speuren.
Wodan heeft eerder met andere honden samengewoond, maar hij reageert nu fel op soortgenoten. Wodan wordt daarom niet bij een andere hond geplaatst, ook omdat hij een plek verdient waar hij tot rust kan komen en alle aandacht voor hem is. Een plek waar Wodan voor altijd mag blijven wonen en waar hij overladen wordt met aandacht, dat is wat voor deze lieve hond wordt gezocht.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.