Vanavond in Het Sportlokaal: Manique de Vette en Caitlin van de Graaf

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandag van 20.00 tot 21.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. 

Studiogasten van vanavond zijn: Manique de Vette (voetbalster AZ) en Caitlin van de Graaf (paardrijdster)

De in Numansdorp opgegroeide Manique de Vette loopt inmiddels al een aantal jaren mee in het profvoetbal. De oud-jeugdspeelster van NSVV en SHO doorliep meerderde jeugdselecties van Oranje en debuteerde vier jaar geleden bij Ajax in de eredivisie. Daarna speelde ze voor Feyenoord, VV Alkmaar en sinds dit seizoen voor AZ. Hoe kijkt ze terug op de route van klein meisje bij een amateurclub naar het profvoetbal?

Caitlin van de Graaf was tot een paar jaar geleden nog een talentvolle turnster die actief was op het allerhoogste niveau. Blessures dwongen haar afscheid te nemen van de turnsport, waarna ze een sport weer omarmde die ze op jonge leeftijd nog liet vallen voor het turnen: paardrijden. Vanavond komt ze vertellen over deze opvallende switch en het plezier dat ze in het sporten hervonden heeft.

Zo luister je mee

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.