Vanavond in Het Sportlokaal: Wouter Watermulder en Pieter-Bas Boekee

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandag van 20.00 tot 21.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. 

Vanavond hebben we weer leuke gasten in de studio. Allereerst schuift Wouter Watermulder uit ‘s-Gravendeel aan. De 30-jarige voormalig korfballer van ADO timmert als scheidsrechter aan de weg. Afgelopen zaterdag debuteerde hij in de zaal op het op één na hoogste korfbalniveau. Daarnaast is hij bij ADO als verantwoordelijk voor de scheidsrechterszaken.

Aansluitend gaan we praten met Pieter-Bas Boekee uit Oud-Beijerland, een 17-jarig surftalent dat sinds zijn twaalfde meedoet aan nationale en internationale wedstrijden. Dit jaar hoopt hij Nederlands kampioen bij de junioren onder 18 te worden en hij is geselecteerd voor het Junior TeamNL voor de WK golfsurfen onder 18 in El Salvador (mei) en de EK in Portugal (juli).

Zo luister je mee

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.