Vanavond in Het Sportlokaal: Rik Schouten en Bert van Zanten

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandag van 20.00 tot 21.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

Voor de uitzending van vanavond staan interviews met twee studiogasten op het programma. In het eerste halfuur gaan we praten met Rik Schouten, die afgelopen seizoen overstapte van eersteklasser SHO naar het naar de derde klasse gedegradeerde FC Binnenmaas. De voetballer heeft al snel zijn draai gevonden in Maasdam, waar hij een vaste waarde is in de ploeg van Sander Fakkel, die de eerste periodetitel al binnen heeft en op koers ligt voor het kampioenschap.

Aansluitend schuift in de studio Bert van Zanten aan, misschien wel de bekendste verzorger in het Hoeksche Waardse amateurvoetbal. De inwoner van ‘s-Gravendeel was op het eiland al bij vele clubs actief zoals ‘s-Gravendeel, FC Binnenmaas en SHO. Tegenwoordig tapet hij de voetbalenkeles van de spelers van vierdedivisionist ASWH in. En hij heeft al toegezegd er nog een seizoen aan vast te pakken in Hendrik-Ido-Ambacht.

Tekst gaat onder de foto verder.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.