Vanavond in Het Sportlokaal: Peter van Dam en John Kraak

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandag van 20.00 tot 21.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. 

Studiogasten van vanavond zijn: Peter van Dam (trainer Zinkwegse Boys) en John Kraak (scheidsrechter)

Al sinds 2020 is Peter van Dam hoofdtrainer bij Zinkwegse Boys en zeker is dat de beginnende oefenmeester ook voor een vijfde seizoen het vertrouwen krijgt bij de club waar hij jarenlang in het eerste elftal voetbalde. En sinds afgelopen zaterdag is hij met ‘de Zinkweg’ weer helemaal terug in de titelrace in de vierde klasse na de 2-1 overwinning op koploper ‘s-Gravendeel. In de studio kijken we met hem vanavond terug op de derbyzege en bespreken we zijn eerste jaren als hoofdtrainer.

En John Kraak heeft weer een nieuwe mijlpaal in zijn scheidsrechterscarrière bereikt. De Piershillenaar maakte vorige maand in Assen in de wedstrijd ACV – Jong Almere City zijn debuut in de tweede divisie. Afgelopen zaterdag mocht de Hoeksche Waarder opnieuw op het derde niveau van Nederland fluiten, dit keer was hij aangesteld voor Jong Sparta – Noordwijk. Vanavond horen we hoe hij deze nieuwe stap in zijn loopbaan heeft ervaren en welke stappen hij nog hoopt te zetten.

Zo luister je mee

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.