Zondag 4 februari werd de 4e Nemesys Tunnelloop weer gehouden door AV Spirit

Helaas konden ze deze keer weer niet door de tunnel ivm renovatie werkzaamheden. Volgend jaar staan er geen werkzaamheden gepland in de Heijenoordtunnel dus kunnen ze de oude route weer oppakken. Maar de bypass die ze gemaakt hadden over het Jack Dawson Green pad is ook heel mooi om te lopen en minder zwaar als de tunnel. De afstand van 25km past mooi in het schema van de marathon van Rotterdam. Maar er was ook een 5KM en 10KM hardlopen voor diegene die de 25km net te ver vinden.

Gelukkig was het droog weer voor de 450 deelnemers maar de harde wind speelde wel parten, deze hadden de lopers op de terugweg vol tegen.

Ook de 5km en 10km wandelen afstanden waren drukker bezet dan de vorige jaargangen.

Na afloop was er een mooie medaille voor alle deelnemers.

Op de foto de wandelaars en de hardlopers samen hoe leuk is dat.

Fotograaf Anita de Man