Vanavond in Het Sportlokaal: Ralph Kalkman en Iris van Eck

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. En vanavond gaan we praten met:

Ralph Kalkman

Na avonturen bij divisieclubs Zwaluwen en Capelle is Ralph Kalkman sinds dit seizoen weer hoofdtrainer van Heinenoord. De oefenmeester ligt met de club uit zijn dorp op koers voor het kampioenschap in de tweede klasse en verzekerde zich onderweg al van nacompetitie door de eerste periode te winnen. Inmiddels heeft Kalkman besloten na dit seizoen te vertrekken. Hij stapt over naar BVCB. Met hem gaan we vanavond het seizoen met Heinenoord bespreken en zijn aanstaande overstap.

Iris van Eck

En de Hoeksche Waard is een heel mooi initiatief rijker: Niemand Buitenspel. ‘Een activiteitenbureau dat sportieve en sociale activiteiten organiseert en waar iedereen welkom is, zowel met als zonder verstandelijke beperking’, zo legt initiatiefneemster Iris van Eck in een video op sociale media uit. Vanavond komt ze samen met haar buddy Kelly-Jane Hofmeester en vaste omroepster Kelly van der Ree in de studio uitleggen waarom zij Niemand Buitenspel is begonnen en wat we kunnen verwachten.

Tekst gaat onder de foto verder.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.