Vanavond in Het Sportlokaal: Piet Breevaart, Indra Flier en Luna Letterman

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. En vanavond gaan we praten met:

Piet Breevaart

Deze week trappen we af met Piet Breevaart, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij SHO. De Oud-Beijerlander kreeg voor het derde seizoen op rij te maken met een trainersvacature. Na Gilberto de Wildt duurt ook de samenwerking met Hans Maus niet langer dan één jaar. Laatstgenoemde is opgelost met het doorschuiven van Ed Kruythof van SHO 2 naar SHO 1. Met Breevaart kijken we terug op deze trainerswisselingen. Ook het samenstellen van de selecties voor volgend seizoen komt aan bod.

Indra Flier & Luna Letterman

En we gaan praten met twee dames uit Mijnsheerenland die zich inzetten voor het goede doel. Hoewel Indra Flier, hockeyster van Hoeksche Waard Dames 1, en haar vriendin Luna Letterman niet van fietsen houden, zijn de ‘Trappende Tijgers’ bereid om zich binnenkort voor het Sophia Kinderziekenhuis in het zweet te trappen tijdens Fietsen voor Sophia. In de studio komen zij ons vanavond meer vertellen over hun actie. Doneren kan alvast hier.

Tekst gaat onder de foto verder.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.