Asieldier van de Week

Er wachten nog een paar jonge poezen en katers in De Dierenstee op een thuis. Voor kittens is altijd veel animo, maar vanaf ongeveer zes maanden oud wordt die animo minder. Kittens rond die leeftijd blijven altijd net iets langer in de opvang dan hun jongere soortgenoten. Dat geldt ook voor Cato, een poesje van ongeveer zeven maanden jong. Ze kwam als vondeling binnen bij De Dierenstee, helemaal alleen. Geen moeder of broertjes of zusjes in haar nabijheid en ze werd ook niet gemist door een eventuele eigenaar. Maar Cato is niet zielig, sterker nog: ze is uitgegroeid tot een zelfverzekerde, stoere en enorm ondernemende dame. Cato is dol op aandacht en omdat ze goed van zich kan laten horen, kun je onmogelijk om haar heen. Met haar uitgesproken karakter zorgt Cato voor veel leven in de brouwerij.
De medewerkers van De Dierenstee zoeken voor Cato een gezellig thuis waar minimaal één soortgenoot op haar wacht. Om mee te spelen, te stoeien en om samen van de aandacht van de baasjes te genieten. En omdat Cato waarschijnlijk op den duur haar energie in de buitenlucht kwijt zal willen, moet ze bij haar toekomstige eigenaar de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen.
Tot slot is het belangrijk om te weten dat Cato gevoelige darmen heeft en daarom speciale brokjes eet. Voor Cato wordt dus een baas gezocht die haar dieet niet bezwaarlijk vindt én die baas moet van een kat met karakter houden.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.