Vanavond in Het Sportlokaal: Charissa Bosschert, Sander Willemstijn en Dirk Quik

Het Sportlokaal is dé sportieve aftrap van de week bij Radio Hoeksche Waard. Hét programma voor lokale sporten en sporters, met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten.

Maandagavond 27 november hebben we gesprekken met:

CHARISSA BOSSCHERT

De prijzen zijn weer uitgereikt, er is een nieuw platform gelanceerd om Hoeksche Waardse sporttalenten te ondersteunen en Jan Dirk Souten leidde gesprekken met lokale sporters en oud-topvolleyballer Peter Blangé. De tweede editie van de Hoeksche Waardse Sportwaardering is achter de rug. Met directeur Charissa Bosschert van Hoeksche Waard Actief, een van de organisatoren, gaan we terugblikken.

SANDER WILLEMSTIJN EN DIRK QUIK

Sander Willemstijn (’s-Gravendeel) en Dirk Quik (GOZ) staan allebei nog aan het begin van hun trainerscarrière. Beiden hebben bij hun eigen clubs de kans gekregen om met een eerste elftal aan de slag te gaan en ervaring op te doen. In de studio komen zij vertellen hoe het is om voor het eerst de eindverantwoording te hebben over een hoofdmacht.

UITZENDING

Het Sportlokaal, wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Het programma wordt elke dinsdagochtend herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op omroephw.nl.