Schrik zat er goed in bij SHO en NSVV: ‘Als je hem ziet liggen, komt dat binnen’

18 november was een datum waar in Oud-Beijerland en Numansdorp vol verwachting naar was uitgekeken. Maar door een ernstige blessure van NSVV-verdediger Michael Ouwens was de derby SHO – NSVV afgelopen zaterdag al na een halfuur voorbij. SHO-voorzitter Bas Verbaas en NSVV-trainer Michael Nijssen vertelden maandag in Het Sportlokaal hoe zij op de gebeurtenissen terugkijken.

,,De schrik slaat je om het hart”, zei Verbaas in de uitzending. Ook vertelde de voorzitter van SHO over wat er allemaal bij komt kijken om een wedstrijd met zoveel belangstelling voor te bereiden en de goede samenwerking met NSVV, afgelopen zaterdag.

Luister hier het interview met Bas Verbaas terug.

Tekst gaat onder de foto verder.

Michael Ouwens verlaat, ondersteund door clubverzorgers van SHO en NSVV, het veld. Foto: Maarten de Pater

Ook Nijssen liet het moment met Ouwens zaterdag niet onberoerd. ,,Als je hem zo ziet liggen, komt dat aardig binnen.” Met dank aan de beide clubverzorgers kwam de speler weer bij kennis. Dat Ouwens meteen een grapje maakte, stelde Nijssen gerust.

Luister hier het interview met Michael Nijssen terug.

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.