Present.Je.Kunst te gast bij Café HW!

Present.Je.Kunst is een project dat lokale beeldend kunstenaars een podium geeft. Verpakt in een klein kartonnen doosje worden werkjes van deze kunstenaars op diverse locaties in de Hoeksche Waard verkocht. Dit gebeurt onder de noemer Present.Je.Kunst: het is een presentje en de kunstenaars presenteren hun kunst.

Met een tentoonstelling in Museum Hoeksche Waard wordt er zichtbaarheid gegeven aan de diversiteit van werken van de kunstenaars in de Hoeksche Waard en andere inspireren. Speciaal voor de beeldende kunst tentoonstelling Present.Je.Kunst organiseren de kunstenaars en het museum extra Open Rondleidingen op vier zondagen. De rondleider is een van de kunstenaars.

Te gast in de studio is Pauline van der Wijk en vertelt over Present.Je.Kunst Hieronder een fragment: