OSV Oud-Beijerland neemt rode kantaarn over van Charlois

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland heeft in het duel om de rode lantaarn het onderspit moeten delven tegen SV Charlois. De formatie van trainer Peter van Gestel zag de wedstrijd, na een 0-0 ruststand, in een 3-0 nederlaag eindigen.

Het nog puntloze thuisteam van trainer Alexander van de Kruisweg was er veel aan gelegen om de aansluiting op de ranglijst te herstellen. Met slechts twee doelpunten in 5 wedstrijden was het niet bepaald productief geweest in de afgelopen periode. De bezoekers noteerden er ‘al’ 6 in 6 wedstrijden. Een 0-0 ruststand wekte dan ook geen verbazing bij de aanwezige toeschouwers aan de Oldegaarde. Een schot tegen de paal van de thuisploeg was een van de weinige hoogtepunten.
In de tweede helft had de thuisploeg weliswaar het betere van het spel, maar echte doelkansen deden zich nauwelijks voor. Een ‘Sutalo-tje’ deed de wedstrijd in de 65e min. tot leven komen. Knullig uitverdedigen stelde Ilias el Bouchibti in de gelegenheid om OSV-doelman Donovan Levestone te passeren: 1-0.
Een minuut later was de wedstrijd in feite al beslist. Een diepe bal over de linkerflank leidde tot een voorzet, die via-via voor de voeten viel van Alessio Bidoli, die niet aarzelde om de bal in het doel te schieten: 2-0. De bezoekers kwamen er aanvallend niet echt uit en wisten zich nauwelijks kansen te scheppen. De thuisploeg trof in de 78e in. nog de lat alvorens invaller Volkan Boyük in de 86e min. met een lob van grote afstand de ver voor zijn doel staande OSV-doelman wist te passeren, nadat een ongelukkige kaatsbal in de OSV-gelederen ter hoogte van de middenlijn de spits een vrije doorgang had geboden: 3-0. De rode lantaarn ging derhalve in de wastas mee naar Oud-Beijerland.

Dinsdagavond 14 november a.s. oefent OSV om 20.15 uur. aan de Langeweg tegen NBSVV, dat haar thuisduel tegen Pernis afgelast zag worden.


Op zaterdag 18 november a.s. ontvangt OSV op sportcomplex “Olympia” Lekkerkerk op bezoek, dat thuis met 0-1 verloor van SVS. Charlois gaat op bezoek bij Slikkerveer, dat in de strijd om de koppositie met 3-1 verloor bij FC IJsselmonde. Overmaas, dat met 1-0 wist te winnen van CKC, gaat op bezoek bij SSS, dat het duel bij Zwarte Pijl afgelast zag worden. FC Binnenmaas gaat na de 3-2 winst tegen LMO op bezoek bij Strijen, terwijl LMO Zwarte Pijl zal ontvangen. Op zaterdag 25 november a.s. is OSV vrij van competitieverplichtingen, waarna SVS op 2 december op sportcomplex “Olympia” aan de Langeweg te gast zal zijn.

SV Charlois – OSV Oud-Beijerland 3-0 (0-0): 65. Ilias el Bouchibti 1-0; 67. Alessio Bidoli 2-0; 86. Volkan Boyük 3-0.


SV Charlois:
 Gilmano Correia dos Santos – Chahid el Fakiri, Milan Hameeteman, Jhaily Kirindongo en Maruan Taibouta – Jaydelmar Jansen, Nabil Ahmed (87. Nadir Karimi) en Ilias el Bouchibti (67. Mustapha Malik) – Gior Selassa (74. Volkan Boyük), Viko Senchi (74.Gael Bokungu) en Alessio Bidoli.

OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone – Ryan Langenberg, Ajdin Ducic, Anel Kudic (74. Yaimo van Gestel) en Calvin van Beijeren – Romano Liefeld (74. Kililou Agrièn), Raylicho Babel en Edinho Piqué  – Jayden Spiering (74. Jeandre Andrea), Renzo Dolk en Shurnel Francois.

Arbiter Collin Bosschieter uit Gouda toonde in het sportieve duel de gele kaart aan de SV Charlois-spelers Malik Mustapha en Gilmano Correia dos Santos