Hoeksche Waardse Sportwaardering weer groot succes: ‘Zitten vol glorie na te genieten’

De Hoeksche Waardse Sportwaardering moet een jaarlijks feestje van de sport in de gemeente worden. En de tweede editie was afgelopen vrijdag ook absoluut een geslaagd feest, vertelde Charissa Bosschert, één van de organisatoren, maandag in Het Sportlokaal. ,,We zitten nog vol glorie na te genieten.”

De directeur van Hoeksche Waard Actief keek vol trots terug op het evenement dat net als in 2021 in cultureel centrum De Drie Lelies in Puttershoek werd gehouden. Een avond die ook nu weer in het teken stond van talenten, verenigingen en vrijwilligers in de schijnwerpers zetten. Gastspreker en oud-topvolleyballer Peter Blangé was zeer te spreken over de organisatie van het evenement.

Luister het interview met Charissa Bosschert terug. Ter info: doordat de verbinding tijdelijk wegviel, is het laatste deel van het gesprek niet beschikbaar.

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Charissa Bosschert met prijswinnaar Ron Stok van Blue Hitters. Foto: Heijblom Fotografie